Palvelut

Hiusten hoitopalvelut

K18Hair suojaava ja korjaava hoitokäsittely

Palauta hiustesi vahvuus ja elinvoima! Valitse K18-hoito aina kampaamopalvelusi yhteyteen ylläpitääksesi hiusten hyvinvointia ja ehkäistäksesi vaalennus- ja värikäsittelyiden aiheuttamat vauriot sekä palauttaksesi hiusten vahvuuden ja elinvoimaisuuden. K18Hair-hoito on ainoa hoito markkinoilla, joka rakentaa ennalleen koko hiuksen rakennetta.
Lopputuloksena vahvat, kimmoisat, terveen tuntuiset ja kauniit hiukset.
Ylläpidä tuloksia K18Hair-kotihoitotuotteella.

K18Hair Chelating -metallinpoisto + korjaava hoitokäsittely

Hiuksen sisälle kertyneet metallit aiheuttavat hiuksissa katkeilua ja värjäymiä sekä voivat reagoida vahingollisesti vaalennuksen, värjäyksen ja muiden kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. K18Hair metallinpoisto on markkinoiden tehokkain metallinpoisto. Se puhdistaa hiukset ei-toivotuista metalleista, mineraaleista ja tuotejäämistä samalla kun korjaava K18Hair-hoitokäsittely rakentaa ennalleen koko hiuksen rakennetta. 

Lopputuloksena vahvat, kimmoisat, terveen tuntuiset ja kauniit hiukset sekä kirkkaan puhdas hiusväri. Ylläpidä tuloksia K18Hair-kotihoitotuotteella.

b3 BRAZILIAN BOND BUILDER

b3 Brazilian Bond Builder suojaa hiuksia vaalennus- ja värikäsittelyiden aikana ehkäisten niiden aiheuttamia vaurioita.  

b3 Brazilian Bond Builder vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta suojaamalla ja uudelleenrakentamalla
kuitukerroksessa olevia poikittaissidoksia. Hiukset pysyvät paremmassa kunnossa
isoissakin värimuutoksissa ja väri säilyy kauniimpana pidempään. Teho perustuu vaikuttavaan aineeseen, joka on hydrogenoidun risiiniöljyn ja sebasiinihapon polymeeri.

Kemiallisen käsittelyn yhteydessä tehtävä rutiini ei lisää kemialliseen käsittelyyn kuluvaa aikaa.

b3 Brazilian Bond Builderia suositellaan suojana jokaisen kemiallisen käsittelyn yhteydessä kaikille hiustyypeille. Hoitoon voidaan yhdistää b3 Split End Bonder -hoito maksimaalisen kiillon, sileyden ja pehmeyden saamiseksi.

b3 SPLIT END BONDER -HOITO

Uskomattoman kiillon antava b3 Split End Bonder -hoito pelastaa vaurioituneet latvat ja antaa pitkäkestoista suojaa vaurioita vastaan.

Lämpöaktivoituva b3 Split End Bonder -hoito sulkee haaroittuneet ja vaurioituneet latvat välittömästi. Se silottaa tehokkaasti ja antaa käsiteltävyyttä samalla estäen hiusten katkeilua, auttaen näin pitkäkestoisesti hiusten kasvatusprosessissa. Hiuksista tulee kiiltävät, sileät ja ilmavat sekä luonnollisen liikkuvat. Vaikutus kestää jopa 4 viikon ajan.

b3 Split End Bonder -hoito sopii kaikille hiustyypeille ja etenkin kun halutaan maksimaalista kiiltoa ja sileyttä. Erinomainen apu silloin, kun hius on katkeileva, haaroittuva sekä hauras ja halutaan kasvattaa pituutta tai kun halutaan parantaa hiusten kuntoa. Hoito voidaan optimaalisen hyödyn saavuttamiseksi tehdä sarjana useamman kerran 3-4 viikon välein. Hoito ei sovi aivan lyhyille hiuksille. Hoito voidaan tehdä erillisenä hoitona tai minkä tahansa muun kampaamopalvelun päätteeksi. Hoidon voit valita tehtäväksi omana palvelunaan tai värikäsittelyn yhteydessä.

Hiustenpidennykset

Simply Natural Mago 

Mago-tekniikkassa hiusosiot kiinnitetään asiakkaan omaan hiukseen puuvillalankasolmulla. Mago-pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Kun pidennykset poistetaan, solmu katkaistaan ja se löystyy.

Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin. Pidennyksosio on kiinni hiuksessa ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että asiakas saattaa unohtaa, että hänellä on pidennykset hiuksissaan.

Oikein kiinnitetyt Mago-pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Mago-solmu kutistuu ja kiristyy hieman pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.

Magojen  laittamiseen tai poistamiseen ei tarvita erityisiä laitteita, ainoastaan sakset.

Mago-pidennyshiusmateriaalilla on 3 kk tehdastakuu, kun ne on hoidettu Simply Natural-hiuksille valmistetuilla Simply Natural Take Care-hoitotuotteilla.

Pidennysten laiton yhteydessä asiakas saa mukaansa pidennyksille sopivan harjan.